LVI-asennukset

MHS on IV- ja LVI-järjestelmien avaimet käteen -toimittaja.

Yrityksen erikoisalaa ovat vaativat ilmanvaihtosuorakaidekanavaratkaisut, kuten tulen- ja lämmönkestävät kanavat, rasvakanavat ja akustiset kanavat.

Erikoiskanavat

MHS:n erikoiskanavaratkaisut suunnitellaan ja valmistetaan yrityksen omalla tuotantolinjalla nykyaikaista laitekantaa hyödyntäen, ja niille annetaan laatu- ja toimivuustakuu. Lisäksi MHS:n kokonaisurakointiratkaisu sisältää myös standardikohteissa käytettävät LVI-kanavat ja laitteet.

LVI-palvelut

LVI-urakointi ja -asennus

Monesti LVI-järjestelmän rakentaminen on vain yksi osa asiakkaan isompaa kokonaisprojektia. MHS:llä tiedetään, että koko projektin onnistuminen on pienten osa-alueiden onnistumisen summa, ja yritys kantaa vastuun siitä, että oma osuus kokonaisprojektista hoidetaan valmiiksi laadukkaasti ja ajallaan. MHS pitää sen minkä lupaa – ja sellaisena yritys myös tunnetaan.

LVI-suunnittelu

Asiakas saa halutessaan MHS:n kautta myös pienimuotoiset ilmastointisuunnittelutyöt ja suunnittelun konsultointipalvelua. Suunnitteluun käytetään ajanmukaista Magi CAD -ohjelmistoa.

Takuut

MHS on toimittanut LVI-ratkaisuja eri toimialojen asiakkaille jo vuosikymmenien ajan. Yrityksen tuotevalmistusmetodiikka on toimivaksi todettu ja työn jäljelle annetaan takuu.

MHS-Asennus Oy