Kalusto

MHS valmistaa itse asiakkaidensa tarvitsemat suorakaideilmanvaihtokanavat sekä niiden osat, ja sen moderniin kalustoon kuuluu erilaisia tähän tarkoitukseen suunniteltuja ohutlevytyökoneita. Yrityksellä on muun muassa uusimpana hankintana 10/2019 saksalaisen Wammes machineryn PDF3 täysautomaatti kanavalinjasto  suorakaidekanavan valmistukseen – ainoana toimijana Suomessa. Järjestelmällä valmistettu tuote on aiempaan verrattuna tiiviimpi ja jäykempi, ja kanavaan saadaan sen avulla tehtyä kiinteä listaliitos, joka tekee asentamisesta helpompaa ja nopeampaa. Järjestelmä myös vähentää käsityön määrää ja parantaa näin valmistuksen tarkkuutta.

MHS:llä on myös kuusi metriä pitkällä pöydällä varustettu tietokoneohjattu WellCut-plasmaleikkuri, jonka tarkkuus ja nopeus ovat huippuluokkaa. Suomalaisen Airwell Oy:n valmistama leikkuri hyödyntää Autodeskin uusimpia 3D-ohjelmistoja, ja siihen on yhdistetty Kemperin puhdistusyksikkö, joka kerää talteen leikkausjätteet, pölyt ja hajut. Lisäksi kalustoon kuuluu erillislaite plasmaleikkurilta tulevien kappaleiden jäykistämiseen. Sen avulla varmistetaan, että kappaleet vastaavat jäykisteeltään automaattilaitteiden valmistamia tuotteita.

Uudistetun laitteistonsa ansiosta MHS-Asennus pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä laadukkaampia tuotteita nopeammin, tarkemmin ja ympäristöystävällisemmin. Tuotteet ja materiaalien ainevahvuudet toteutetaan aina voimassa olevien määräysten ja virallisten standardien mukaisesti.

MHS-Asennus Oy